Om gården

Midt i Buskerud, i Modum kommune, med flomlyset fra Vikersundbakken i øst og blåfargen fra Koboltgruvene i vest ligger Fossen Gård.

Fra årets første grønne spire frem til (og ofte en stund etter) årets første snøbyge, er gårdskona på Fossen i gang med å sanke sopp og nyttevekster fra naturen. Hjemme på gården forvandles råvarene til delikatesser på glass og flasker. Noen av dem, som Huldredråper og Krydret tyttebær, har funnet veien inn i dagligvarekjedene, mens andre , som Heksebrygg og ramsløkpesto, er å finne i utvalgte spesialbutikker og fra gårdens nettbutikk. Nye varer og resepter testes ut på fornøyde kunder på reko-ringene i nærområdet.

Til gården hører det 140 mål med variabel soppskog og  900 meter strandlinje til Snarumselva, med muligheter for fiske, krepsing og jakt. 200 mål benyttes til kornproduksjon, og litt jord er satt av til grønnsaker og bær.

For de minste husdyra våre, biene, består trekk områdene rundt gården av selje, blåbær, løvetann, bringebær og geitrams, noe som kan gi et godt sommertrekk.